A kormányfő valójában magyarpárti

2023. március 24. 16:11

A balliberális oldal kommunikációja teljesen ellentmondásos.

2023. március 24. 16:11
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„A balliberális oldal kommunikációja teljesen ellentmondásos. Egyszerre állítják ugyanis azt, hogy Orbán Viktor oroszpárti és azt, hogy szankciópárti. Nos, a kettő állítás kizárja egymást, hiszen ha szankciópárti lenne, akkor nem lehetne egyben oroszpárti is.”

 

Nyitókép: Orbán Viktor Facebok-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takarító
2023. március 26. 12:48
Ettől a fajta magyartól mentsen meg bennünket az Isten. Úgy sincs és nem is az egyik se.
bagira
2023. március 26. 01:28
Rossz nyelvek egyre jobban mondják ,hogy ha Ukrajna háborút bukik a NATO csapatok folytatják a háborút . Gyanúm még magyarokat is beáldoznak . Ha ez megtörténik Eus-Nato kötelékből azonnal kiugrani . Putyin első lépése az atomot ledobja kb Amerikára a brüsszeli uszítókra a németekre , nem véletlen helyezkedik. Kína se nézi tétlenül oroszoknak besegít. Ezt a háborút Amerika se ússza meg épen .
pemete jakab
2023. március 25. 08:00
"A kormányfő valójában magyarpárti" Plakát: A magyarok döntöttek: 97 % NEM a szankciókra Orbán: A szankciókat megszavazom. Kinek a pártján áll Orbán?
-Zsolt-
2023. március 24. 21:04
Ez a nyomi már megint a facebook-on vernyákol? 🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik