A techóriások elleni harcot nem tudjuk megvívni

2023. március 24. 15:26

Mi választjuk a csatateret, nem ők.

2023. március 24. 15:26
null
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Facebook

„Pár hete törölték a mozgalom YouTube-csatornáját. Nem vertük nagy dobra, nem adtunk ki sajtóközleményt, mert felesleges. Az elmúlt években megtanultuk, hogy a techóriások elleni harcot nem tudjuk megvívni, de nem is ez a feladatunk, így hát minek háborodjunk fel sokadszorra is azon, ha ellehetetlenítenek a nem-valós térben...”

Nyitókép: Silas Stein / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abódezs
2023. március 26. 20:44
Valószínűleg annyira nem nézte senki, hogy kár is volna ezen hisztizni.
budapesti
2023. március 24. 22:30
A Facebook és a YouTube nem semleges szolgáltatók vagy gazdasági szereplők már, hanem buzista, transzista politikai propagandaszervezetté váltak. Ezért helyettesíteni kell őket mesterségesen létrehozott állami cégekkel - illetve a magyar kormánynak is létre kellene ilyent hoznia nemcsak Magyarország számára, hanem nemzetközi jelleggel.
Namond
2023. március 24. 20:29
A techóriások elleni harcot az orbánkormánynak kell megvívni, elsősorban a csatateret előkészítő jogalkotási munkával. Nagy siker ez 14 év kormányzás - 4x2/3-ad - után, igaz?
Google
2023. március 24. 17:56
Legyőzni nem, de körberöhögni csak lehet ezeket a techóriásokat. A nevetségesség öl.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik