Véget ért az EU-csúcs, érkezik a lengyel-magyar együttműködés!

2023. március 24. 15:17

A közép-európai országok megállapodtak – jelentette be Orbán Viktor.

2023. március 24. 15:17
null

Véget ért az EU-csúcs – írta péntek koradélután Facebook-oldalán Orbán Viktor.

„A közép-európai országok megállapodtak:

Mateusz Morawiecki koordinálásával közösen lépünk fel, hogy megvédjük a gazdákat az ukrán gabonadömping káros hatásaitól

– jelentette be a miniszterelnök.

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mondeos
2023. március 25. 19:59
Nem ömlik tízezer tonna számra európába.A francia gazdák hamarabb gyújtanák fel a Louvre-t. És miközben az uniós gazdák igen szigorú feltételek mellett nevelhetnek pl baromfit, ezen közben az Ukránokat nem korlátozza semmi.A tönkre ment gazdákat te fogod eltartani? Még azt is elárulom neked, hogy a nem egyenlő feltételek miatt olcsóbb gabonából nem neked lesz olcsóbb a tej vagy a zsömle, hanem a multik haszna lesz több, amit kivisznek az országból. Szóval várhatod a 43-50 forintos tojást. Szívesen!
Vikijo
2023. március 24. 23:11
Ha nem vettük volna meg akkor simán tovább lehetne adni, tehát itt tényleg elaludt a kormányzat mert behozatali tilalmat kellett volna kiadni azzal, hogy kapják meg az éhezők. Valakik túlspekulálták a termelők kárára.
Palatin
2023. március 24. 21:26
Az ukrán gabonát még az állatoknak sem szabad adni, fertözött, mérgezett.
jánosbácsi
2023. március 24. 21:10
Orbán megint hülyét csinált belőletek. "Orbán is rábólintott Brüsszelben, hogy legyenek újabb szankciók Oroszország ellen. A kétnapos EU-csúcs első munkanapja után megjelentek az Európai Tanács következtetései, amiket minden részt vevő tagállami vezető jóváhagyott, így még Orbán Viktor is. Ebben a dokumentumban többek között az is szerepel, hogy tudomásul veszik a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) nemrég kiadott elfogatóparancsát az orosz elnök ellen."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik