Így röplabdázik a köztársasági elnök (FOTÓK)

2023. március 24. 14:51

Novák Katalin a kaposvári röpicsapat edzésén vett részt.

2023. március 24. 14:51
null

Novák Katalin kétnapos Somogy vármegyei látogatásának első napján, a somogyi vármegyeszékhely Életfa ünnepségén vett részt, pénteken pedig rész vett a kaposvári női röplabdacsapat, a Kaposvári Női Röplabda Club edzésén.

Fotók:

Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

***

Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

***

Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

***

Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Fotók: MTI/Bruzák Noémi

Kapcsolódó cikkek

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2023. március 25. 07:29
"Így röplabdázik a köztársasági elnök" Mindenki tudja, ez egy népszerűsítő írás, az imázsnövelés céljából, az mellett, hogy Novák Katalin valóban sportos jelenség... Elfogadottságát, népszerűségét viszont sokkal jobban emelhetné, ha tevékenységének fókusza arra irányulna, hogy nem csak a zsidók, de a magyarok is jól, otthon érezhessék magukat Magyarországon! 1945-öt követő zsidó totális-terrorisztikus diktatúra, gyilkos diktatúra, mára totális tudati diktatúrává szelídült, az ellentmondást nem tűrő, lélek ölő liberális őrületbe, liberális tébolyba csapott át..! -talán ezzel is kellene foglalkoznia... A magyarság magyarországi helyzetét jól jellemzi, hogy helyénvalóan lehet feltenni a klasszikus kérdést: "Ma Magyarországon, hol nem érvényesül a zsidó dominancia?!
Takarító
2023. március 25. 02:43
szopizik (jav) az image-ához már csak a csisztu pornó hiányzik. (toldás)
tapir32
2023. március 24. 22:56
"Aki Magyarországra látogat, megtapasztalja, hogy mit jelent a valós szabadság." Novák Katalin Magyarország jogállam és demokrácia. A fékek és ellensúlyok rendszere kiépített és jól működik. Az ellenzék alkalmatlan. Külföldön pénzt tarhálnak miközben az elnyomott áldozat szerepében tetszelegnek. Ugyanakkor, felelőtlenül terjesztik demagógiájukat.. A kelet-közép-európai új demokráciák azért vannak jobb helyzetben mint a régi nyugatiak, mert még nem követték el azokat a hibákat, amiknek a következményeitől a régi demokráciák szenvednek. Tanulva a hibáikból más úton járunk. Ilyen a fejlettebb demokrácia. Anakronizmus lenne nyugat-európai vagy amerikai mintára demokráciát építeni. Ez, a mi demokráciánk, mi ezt választottuk! Az EU jelentések politikai nyomásgyakorlás céljából készültek. Tartalmilag üres frázisok halmazai. Konkrétum alig. A bolhából elefánt gyártás szép példái. Demagóg irományok. A baloldaliak hazugságokkal és csalással megtévesztették az EP-t és annak bizottságait. A gátlástalan hazudozás nem az eszesség megnyilvánulása hanem, szociopátia. Egyúttal, a butaság beismerése. Azért kell a hazudozás mert, tisztességes úton semmire sem mennének. A hazai választásokon a hazugságaikkal együtt is leszerepeltek. 4x2/3 Mi, magyarok integráns részei és alakítói vagyunk az európai kultúrának. A sajátos magyar kultúránk az európai kultúra részhalmaza. Magyarország és a magyarok Európa és az európai kultúra részei. Aki, úgy érzi, hogy messze van még Európa az, próbálja meg elsajátítani az európai kultúra értékeit. Akkor, talán nem fogja magától oly távolinak érezni Európát és a magyarokat. A nemzeti kultúrák jelentik Európa kulturális a sokszínűségét. Ott kell állandóan a fair play-re hivatkozni, ahol nem az a természetes. Ott kell állandóan a rasszizmust elítélni, ahol nem az elítélése a természetes. Ott kell állandóan a másság elfogadását propagálni, ahol a másság elfogadása nem természetes. Magyarországon a másság elfogadása és a rasszizmus elítélése magától értődő és értetlenül állunk az előtt, hogy ez miért téma. /Érett személyiségű felnőtt emberekről van szó./ A nyilvánvaló, természetes, magától értetődő dolgoknak nincs információ, illetve hír értéke, azokról nem, vagy ritkán beszélünk. A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől, a DK- tól és a Momentumtól kell megvédeni.
ellenforradalmár
2023. március 24. 17:05
Az az alkar érintés előtti pillanat nagyon rendben van, látszik hogy nem "parasztröplabdát" játszik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik