Olasz lap: Meloninak szembe kell szállnia Orbánnal

2023. március 24. 13:13

Az Il Giornale Elly Schleint, az olasz Demokrata Párt politikusát idézi, aki szerint a nacionalista magyar miniszterelnök megakadályozza a szolidaritást és a befogadást.

2023. március 24. 13:13
null

Az Il Giornale olasz napilap printben megjelent cikket közölt az olasz belpolitikáról, és Orbán Viktor, magyar kormányfőt is megemlítették. Elly Schlein, az olasz Demokrata Párt politikusa szembeszállt Giorgia Meloni olasz kormányfővel. Arról beszélt, hogy Meloninak „bátornak kell lennie, és szembe kell szállnia az olyan nacionalista szövetségeseivel, mint Orbán, akik megakadályozzák a szolidaritást és a befogadást”.

Ellenjavaslata egyértelmű: „Európai Mare Nostrumra van szükségünk, egy közös kutató-mentő misszióra a Földközi-tengeren, életmentési megbizatással”.

Nyitókép: Facebook

***

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Roadkill
2023. október 05. 20:33
Egy újabb bolsevik sátánista zsidó ribanc. nincs új a nap alatt
Igazszó
2023. március 26. 09:36
Már megtette. Több memekültet fogadott be, mint eddig bárki. Nagyobb fegyverzeti támogatást ad a hoholoknak, mint eddig bárki. A vétótlan köpcös geci ellen szavaz minden alkalommal. Ez az aljas talján ribanc a saját anyját is eladja pár garasért.
Egy Ember
2023. március 24. 21:09
Annyira balszerencsés vagyok, már szinte röstelem is. Megkapom a neveket akiket be szeretnék fogadni, de épp mindig azok vesznek oda a tengerbe.
Hydra Esus
2023. március 24. 20:48
"az olyan nacionalista szövetségeseivel, mint Orbán, akik megakadályozzák a szolidaritást és a befogadást" Rohadt gyíkkurva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik