Kedves YouTube, a kurva anyádat!

2023. március 24. 12:44

A cég saját szabályait is megszegve törölte a csatornánkat.

2023. március 24. 12:44
null
Dezse Balázs
Dezse Balázs
Facebook

„Mélységes csalódottsággal vettük tudomásul, hogy a YouTube ismét, ezúttal is indoklás nélkül törölte a csatornánkat, csütörtökön 18 óra 13 perckor. Az egészet. Megint. Nyilván nem véletlen, hogy épp a PestiSrácokat ítélik olyan veszélyesnek, hogy végképp igyekeznek eltörölni tartalmainkat. Mi tudjuk, hogy valamit jól csinálunk.

Ami még izgalmas, hogy a cég saját szabályait is megszegve törölte a csatornánkat, ugyanis elvileg megvannak annak a civilizált, demokratikus és szerződésben is garantált feltételei, hogy a tartalmakat hogyan lehet a »közösségi elvekhez« idomítani. De nyilván nem ez volt a cél, hanem az, hogy csendben legyünk.

Amúgy meg, nem leszünk.”

Nyitókép forrása: Dezse Balázs Facebook oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kujon
2023. március 26. 13:00
Csak technikai szempontból szólok hozzá, a saját honlapra kell kitenni a cuccot, simán, mp4 formátumban, "cél mentése másként" jellegűen letölthetővé téve, oszt jónapot.Azt nem tudja senki se leszedni, csak a saját szolgáltató.De az meg lehet valami comore vagy kaymán szigeteki cég is, ami meg pont leszarja... Én ezt csinálnám a helyükben. Jó, ez a módszer nem hoz gempát, de hát úgysem az a cél...
felcsutfan
2023. március 25. 19:17
DJ Jetynek hogy halad az átállás a twitterre? :D Fél éve ígérte, hogy fél éven belül feltör ott is, mint az erdő nélküli lombkoronasétány. Ahhoz képest van három posztja összesen. Lúzer banda, azért az valami, hogy már ti is vállalhatatlanok vagytok a fidesznek.
ArminTK
2023. március 25. 12:23
Nyüszít a khutya! Höhöhö
Gáspárameleg
2023. március 25. 12:12
Ez a szegény gyerek amúgy miért van mindig sapkában? Rákos? Van valami gyűjtés a számára? Vagy ez valami lbisi divat? Remélem azért a templomban leveszi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik