Ezt gondolta Orbán Viktor a NATO-ról 2003-ban (VIDEÓ)

2023. március 24. 19:29

„Nem keverendő össze a NATO az Egyesült Államokkal” – fejtegette a jelenlegi miniszterelnök 20 évvel ezelőtt.

2023. március 24. 19:29
null

Egy húsz évvel ezelőtt készült videó került fel a TikTokra, amelyet Trombitás Kristóf osztott meg a Facebook-oldalán. Az akkor ellenzékben lévő jelenlegi kormányfő úgy fogalmazott: 

„Nem keverendő össze a NATO az Egyesült Államokkal. A NATO tagjának lenni nem azt jelenti, hogy a NATO-n belüli vitákban mindig az Egyesült Államok oldalára kell állni. Tehát ezért ma nincs szövetségi kötelezettség.”

A videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: TikTok

Kapcsolódó cikkek

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. március 25. 14:36
Azóta eltelt 20 év és az EU már régen felrúgott mindenféle törvényt és egyezményt! Viszont a fenti kép óta Orbán Viktor 5x lett megválasztva miniszterelnöknek!
kafabatka
2023. március 25. 13:38
A kiragadott részlet ugyan mire vonatkozik? Támadó vagy védelmi kötelezettségre? Ám akkor is szabadgondolkodó volt miniszterelnökünk,nem holmi szolgalelkű vezető. Nekem feltünt,hogy azóta eltelt húsz év a maga összes változásával,fejlődésével. A legfontosabb változás az információ terjedésének sebességében és szélességében mérhető,ami lemeztelenítette a "királyt". Ez a "király" időközben elérte saját korlátait,és úgy tűnik,hogy a világ túllépett rajta,megerősödött és önállóvá vált. Aki nem értené,az USA-ra gondolok. Ez a bajok jelenlegi forrása.
pemete jakab
2023. március 25. 06:31
Viktorka, léptesd ki akkor Magyarországot a NATO-ból (és az EU-ból), ha ennyire derogál neked. Szövetségi kötelezettség márpedig van, ezért szövetség. Keleten viszont nincsenek szövetségek. Nincs Oroszország vagy Kína szövetsége más államokkal, hanem csupán érdekkapcsolatok vannak.
EX - Terminátor
2023. március 25. 04:07
Ki ül a kormánynál ugyebár...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik