Mérő Vera teljesen „kiakadt”, hogy megszűnt a Pesti Srácok YouTube-csatornája

2023. március 24. 17:56

„Hát már sose láthatom, ahogy Varga Ádám és Kelemen Anna laposseggű, b@sz@tlan feminácinak nevez?” – tette fel a költői kérdést az aktivista.

2023. március 24. 17:56
null

Ahogy korábbi cikkünkben mi is beszámoltunk róla, a YouTube csütörtökön likvidálta a Pesti Srácok csatornáját. A portál szerint a szolgáltató saját szabályait is megszegve cselekedett, amikor figyelmeztetés nélkül törölte az összes eddig feltöltött videót.

Az esetet Mérő Vera sem tudta szó nélkül hagyni, a liberális aktivista Facebook-oldalán így kommentálta a történéseket: „Nooooooo, életem gyalázó videói csak így, minden további nélkül mehettek a levesbe?! Vigasztalhatatlan vagyok, hát már sose láthatom, ahogy Varga Ádám és Kelemen Anna laposseggű, b@sz@tlan feminácinak nevez??? Nincs igazság.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kapcsolódó cikkek

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hydra Esus
2023. március 26. 16:54
Régóta kilóg a fészbukos, jutubos, guglis lóláb. A lófasz meg belelóg Vjerácska segge szakaDKba.
Nemkellnév
2023. március 26. 16:01
Mérő Vera azzal példálódzik, ami számára a legfontosabb volt?! Na ne! Vagy tényleg lapos a feneke? Rajta kívül ez kit érdekelt?!
Igazszó
2023. március 26. 11:00
Fájt az igazság a ribancnak, ezért a szent szólás- és véleményszabadság jegyében ünnepli a zsidó cenzúrát. Igsui zsido marxista lotyó. Rohadjon meg czukorhegyestől!
Robertoo
2023. március 25. 18:33
Ne aggódj femináci. Ettől még ugyanaz maradsz, aki voltál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik