Ti ma a tolerancia szobrai voltatok

2023. március 24. 21:16

Sikerült az ATV-nek is, nektek is szemet hunynotok a NER mantráját folyamatosan toló vitapartneretek eredendő világlátása felett.

2023. március 24. 21:16
null
Vágó István
Facebook

„Ti ma a tolerancia szobrai voltatok, Zoltan Somogyi és Andras Borgula. Leültetek és méltányolandó türelemmel vitatkoztatok annak a mandiner.hu-nak a főszerkesztő-helyettesével, mely oldal ma a habzó szájú antiszemita kommentelők igazi otthonává vált, nyilván beszélgetőtársatok elnéző jóváhagyásával.

A beszélgetés amúgy érdekes volt, sikerült az ATV-nek is, nektek is szemet hunynotok a NER mantráját folyamatosan toló vitapartneretek eredendő világlátása felett...”

***

Nyitókép: MTI / Kallos Bea

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2023. március 28. 11:34
Pitta!!!!!? Olyan a pofád mint a wc kefe!!!?????
NullaSalus
2023. március 26. 13:38
Impex Pistával nem az a baj, hogy zsidó, hanem az, hogy egy hülye.
röviden
2023. március 26. 05:52
Hát, Vágó úr, magát itt nemigen szeretik.
Oldalkosár
2023. március 25. 19:52
"Zoltan Somogyi és Andras Borgula" De mi a k..va anyádért írod a nevüket angolosan?? A politikai irányultsággal rendelkező médium egy mindenkit megillető alapvető tiszteletet tanúsít a vendégei iránt, szintúgy a vitában résztvevő szemben álló felek egymás felé. Nevezett uraknak mit kellett volna tenniük: felnégyelni az illetőt?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik