nlc.hu
Sztárok

Gaál Noémi fiatalon

Fotó a múltból: így nézett ki Gaál Noémi tinédzserként

Azt is megmutatjuk, hogy festett Gaál Noémi huszonévesen, mielőtt a TV2 időjósaként megismerte az egész ország.

Gaál Noémi a közelmúltban, több mint három évtized után intett búcsút a képernyőnek. Televíziós pályafutását még a kilencvenes évek elején kezdte a Kérdezz, felelek! című műsor háziasszonyaként, majd 1997-től egészen 2016-ig a TV2 időjósaként dolgozott, 2017-től pedig az ATV-hez igazolt, onnan távozott aztán saját elhatározásából, néhány héttel ezelőtt.  

„Nem igaz, hogy elegem lett, és azért jöttem el. Elfáradtam abban, hogy évek óta napi 4-5 órát alszom, nincsenek hétvégéim, hogy nem tudok minőségi időt tölteni a szeretteimmel. Anyukám már régóta aggódik értem, hogy túlhajtom magam. (…) Édesapám elvesztése is arra sarkallt, gondoljam át az életem, és ha módomban áll, változtassak rajta. (…) Egyértelmű volt már, ez így nem mehet tovább” – nyilatkozta távozása kapcsán a BEST magazinnak.

Noémi, akit a brit Daily Star magazin a világ legszexibb televíziós időjósai közé is beválasztott, a képernyős karriert megelőzően modellkedett, illetve szépségversenyen is indult. Az alábbi fotó azonban még korábban, tizenévesen, egy iskolai fotózáson készült róla.

Gaál Noémi tizenévesen

Gaál Noémi tizenévesen (Fotó: Fotocentral / Archívum Story-Best)

A televíziós tavaly októberben töltötte be az 52. életévét, ám továbbra is sok-sok évet letagadhat ebből. Elég csak összehasonlítani a két alábbi fotót, melyek között közel három évtized a különbség.

Gaál Noémi akkor és most

Gaál Noémi 1994-ben és napjainkban (Fotók: Fotocentral / Magánarchívum / press.tv2.hu)

Saját bevallása szerint egyébként sokáig nem is foglalkoztatta az idő múlása, azonban amikor betöltötte az ötödik X-et, kissé átértékelte maga körül a dolgokat. 

„Úgy fogalmaznék, hogy míg korábban kevésbé figyeltem arra, hogy pihenjek, elvonuljak a magam világába, most viszont azt vettem észre, hogy időnként ki akarok szakadni a napi mókuskerékből, lecsendesedni és többet törődni a családommal is… Az idő múlásával nem könnyű megbékélni, de ha odafigyelünk magunkra, akkor az adott életszakaszban is tudjuk, mire van szükségünk testileg, lelkileg. Mostanában is sokat edzem, teniszezek. Ezeknek is köszönhető, hogy energikus vagyok és a lelkem is teljesen rendben van” – fogalmazott lapunknak adott interjújában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top