nlc.hu
Sztárok

Szüleik támogatják a Peller-lányokat

Megszólalt a Peller-lányok édesanyja: „Most különösen nagy szükségük van ránk”

Nem maradnak egyedül a nehéz időkben.

Peller Mariann októberben jelentette be, hogy tíz év házasság után Juni Györggyel úgy döntöttek, külön utakon folytatják. Mariann testvére, Peller Anna pedig a napokban osztotta meg, ő és férje, Lukács Miklós 14 év után válnak el. Mind a két válást igyekeznek békességben rendezni, ugyanis barátként köszönnek el korábbi szerelmüktől. 

Peller Mariann és Peller Anna

Peller Mariann és Peller Anna (Fotó: Instagram)

A Peller-családról köztudott, hogy nagyon összetartóak, nem csak a testvérek, a szülők is közel állnak hozzájuk. A Reggeli műsorvezetőinek édesanyja kedvelte mind a két vejét, de természetesen a nehéz időkben lányait támogatja. 

„Mi mindig a támaszai vagyunk a lányoknak, és most különösen nagy szükségük van ránk. Szeretetet, nyugalmat árasztunk feléjük, és továbbra is tisztelettel, megbecsüléssel fordulunk a családunk minden tagjához” – nyilatkozta a Blikknek az idősebb Peller Anna. A lap úgy tudja, a szülők továbbra is jó viszonyt ápolnak lányaik exférjeivel, főként Mikivel, aki még mindig a pilisvörösvári családi házban lakik. Őt is igyekeznek támogatni a válás során.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top