nlc.hu
TV-sztárok

Árpa Attila: „Kimondhatjuk, cölibátusban élek”

Árpa Attila: „Kimondhatjuk, cölibátusban élek”

Árpa Attila lelke bezárt, azt mondja, még szingli életet sem él.

Árpa Attila életmódot váltott, a volt feleségének segítségével diétázik, sportol és a filmezésben teljesedik ki.

A színész-rendezővel sok minden történt az elmúlt időszakban, ami arra készteti, hogy újra megtalálja magát – írja a Bors.

Árpa Attila és a nők

Fotó: RTL / Sajtóklub

„Nincs magánéletem, egyáltalán nincs. Annyira, hogy még szinglinek sem mondhatom magam. Egyszerűen nincs késztetésem arra, hogy párkapcsolatban éljek (…) A Nagy Ő után, ahol mint ismeretes, nem sikerült megtalálnom az igazit, voltak próbálkozásaim, de az egész nem tartott tovább pár napnál. Rájöttem, hogy az életem jelenlegi szakaszában ez most semennyire sem fontos. Regisztráltam például a Tinderre, ahol három nap után letiltott a rendszer, mert kamuprofilnak jelölték meg az oldalam. Nem is bánom. Aztán, ha meglátok egy csinos nőt a közösségi médiában, eszemben sincs ráírni, nem akarok ismerkedni. Nem vonz egy új ember és az ő új szokásai, a rigolyái, a megismerés izgalma. Másképpen töltődöm most. Kimondhatjuk, cölibátusban élek” – mondta Árpa Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top