nlc.hu
TV-sztárok

Péter Srámek Zámbó Jimmy kocsijáról

26 milliót ér Zámbó Jimmy régi autója, amit Peter Srámek vezet

Nem érti, miért foglalkoztat ennyi embert, hogy milyen autót vezet.

Peter Srámekről az elmúlt pár hónapban több hír megjelent, leginkább a Jimmy-sorozattal kapcsolatban írtak róla. Egy idő után azonban beleállt Alekosz, de nem a betétdalok miatt, hanem azért, mert a fiatal előadó a Király autóját vezeti.

Peter Srámek

Fotó: Olajos Piroska

Az énekes nem érti, hogy miért foglalkozik mindenki ezzel, amikor a kocsi 10 évig folyamatosan cserélgette a tulajdonosait, senki nem tudott róla semmit. „Nem az a kérdés, miért van nálam a kocsi, hanem hogy miért adták el. Egy internetes portálon láttam, ahol szoktak régi kocsikat árulni. Kérdeztem a srácot, aki árulta, mióta van nála, azt mondta, már fél éve. Mindig jött egy-két ember, beleült a kocsiba, de nem vette meg. Tíz évvel ezelőtt eladták ezt a kocsit, és tíz éven keresztül nem tudták, hol van az autó, senkinek nem fájt, mi van Zámbó Jimmy kocsijával. Most meg hirtelen, amikor kiderült, hogy én vagyok a tulajdonos, elkezdtek róla beszélni” – részletezte a Blikknek Srámek. 

A kocsi egyébként nagyjából 26 millió forintot ér, leginkább az eszmei értéke nagy. „Soha nem titkoltam, hogy Zámbó Jimmy-rajongó vagyok. Ha volt olyan tárgy, ami hozzá kapcsolódott, és volt rá pénzem, megvettem. Szeretem azt az embert, a munkásságát, imádom a dalait. (…) Ha azt mondják, ezt elfogadják tőlem és akarják, miért ne tenném meg? Istentől kaptam egy tehetséget, és azt mondják, hogy a hangom a Királyéhoz hasonlít…” – mondta az énekes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top