Összetörte a rajongója mobilját a világklasszis sportoló - videó

Jordan Spieth, golf
AKRON, OH - JULY 03: Jordan Spieth hits off the sixth tee during the final round of the World Golf Championships - Bridgestone Invitational at Firestone Country Club South Course on July 3, 2016 in Akron, Ohio. Sam Greenwood/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nem élete legeredményesebb hetét produkálta a WGC-Dell Technologies Match Play nevű golfversenyen a világ egyik legsmertebb golfozója, Jordan Spieth – mégis a hírek középpontjába került.

A héten zajló austini torna csütörtöki napjához Spieth egy sikerrel érkezett el, ám ezután két vereséget szenvedett, így nem került fel a 16-os főtáblára. A csoportkör során a második ellenfele Taylor Montgomery volt, aki ellen úgy kapott ki, hogy abban fontos szerepet játszott egy nagyon elrontott ütése is.

Spieth egyik suhintása után jócskán a pálya mellé,

a nézők közé szállt a labdája, és az egyik rajongója zsebét találta el, amiben egy mobiltelefon lapult: az eszköz képernyője pedig össze is tört az ütés következtében.

Spieth kárpótolni akarta a rajongóját, a férfi azonban csak annyit kért tőle, hogy menjen vissza és folytassa egy sikeresebb ütéssel. Ez sikerült is, a szurkoló pedig emiatt később a kamerák előtt felháborodás helyett megköszönte a sportolónak, hogy eltalálta őt a labdával.