Fürdőruhás forduló nélkül tér vissza Rogán Cecília és Sarka Kata szépségversenye

2023. március 24. – 17:10

Fürdőruhás forduló nélkül tér vissza Rogán Cecília és Sarka Kata szépségversenye
Rogán Cecília és Sarka Kata licenctulajdonosok, a zsűri tagjai a Magyarország Szépe – Miss World Hungary döntőjén 2018. július 8-án – Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Visszatér a Dunára a Magyarország Szépe – írja a Story. Rogán Cecília és Sarka Kata versenyigazgatók szerint a közmédia nézői egy egészen megújult versenyt láthatnak majd, jelentkezni pedig március 24-től lehet.

„Tartalmi és arculati változások is lesznek az idei versenyben, csoda szép, új díszlet készül a televízióműsorhoz. Miss World Hungarynek lenni nemcsak dicsőség, de hatalmas felelősség is, hiszen a cím viselője Magyarországot képviseli egy olyan világdöntőn, ahol több mint 70 ország versenyzője méreti meg magát. Hatalmas kaland, rendkívüli lehetőség”

– mondta a lapnak Rogán Cecília.

Sarka Kata arra is kitért, hogy idén milyen tartalmi változtatásokat vezetnek be.

„A változó világ követelményeihez igazodva, tolódnak a hangsúlyok is a versenyben. Természetesen az esztétikus külső, az arányos alkat továbbra is elvárt, ám ugyanilyen fontos, hogy a leendő szépségkirálynőnek határozott tervei és elképzelései legyenek arról, milyen ügyet karol fel, hogyan tudja támogatni az általa kiválasztott szervezetet és népszerűsíteni a jótékonysági kampányát.”

Ezért kiemelten fontosnak tartják, hogy a magyar győztes magabiztos angoltudással fusson majd neki a világversenynek, mert Sarka szerint ez ma már elengedhetetlen. Hozzátette, hogy a nemzetközi döntőhöz hasonlóan a Magyarország Szépében sem lesz fürdőruhás bemutató, ahelyett sportöltözékben vonulnak majd fel a versenyzők.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!